Overige video's

Thaise zalmpakketjes met rivierkreeftjes en paksoi

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 430 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Vezels 3 g
Zout 2,8 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng de ingrediënten voor de marinade.
  2. Knip 4 stukken bakpapier van 25x25 cm. Verdeel de zalm en rivierkreeftjes over de stukken bakpapier.
  3. Vouw de randen van het bakpapier omhoog, schenk de helft van de marinade over de vis en bestrooi met de rode peper, bosui en plakjes limoen. Vouw de pakketjes goed dicht en bak ze in de oven in circa 20 minuten gaar.
  4. Bereid intussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een wok met de rest van de marinade, paksoi, en paprika en roerbak circa 4 minuten.
  5. Voeg de taugé en de uitgelekte noedels toe en wok deze nog 1 minuut mee. Neem de zalmpakketjes uit de oven, maak ze voorzichtig open en serveer met de noedels en roerbakgroenten.
  6. Bestrooi de zalmpakketjes met de koriander.

Wijnadvies

Serveer bij dit recept de Riesling van J. Meyer: deze wijn kan prima opboksen tegen deze kruidige smaken.

Voedingswaarde p.p.
Energie 430 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Vezels 3 g
Zout 2,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.