Overige video's

Thaise zalmburger met sesammayonaise

4 gemiddeld snack, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
6 g

Bereiden

  1. Maal de zalm in een keukenmachine met de gember, knoflook, limoenrasp, vissaus en rode peper.
  2. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Vorm er met vochtige handen 4 burgers van en leg ze circa 15 minuten in de diepvries.
  4. Meng het paneermeel met zout en peper en rol de burgers er voorzichtig door.
  5. Verhit de zonnebloemolie en bak hierin de burgers op middelhoge stand in circa 6 minuten goudbruin.
  6. Meng intussen de mayonaise met de sesamolie en limoensap.
  7. Beleg de bolletjes met de taugé, komkommer, zalmburgers, bosui en sesammayonaise.
Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.