Overige video's

Thaise wraps met garnalen, mihoen en sesamzaad

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 430 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g
Hoofdingrediënten Garnaal (61) Rode paprika (297)

Bereiden

  1. Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Meng de ui, gember, soja-, chilisaus en sesamolie.
  3. Voeg de garnalen toe en laat ze circa 10 minuten marineren.
  4. Verhit een koekenpan op hoge stand en bak hierin de garnalen circa 2 minuten.
  5. Voeg vervolgens de marinade toe en warm deze 1/2 minuut mee.
  6. Trek 4 slabladeren los, snijd het witte onderste gedeelte eraf, was en droog ze.
  7. Verdeel de mihoen over de sla, leg er paprikareepjes op, schenk er wat marinade over en leg de garnalen erop.
  8. Bestrooi met sesamzaad, bosui en koriander en rol op als een wrap.

Wijnadvies

Jean Sablenay Chardonnay, Villa Mondi Soave en Nava Rueda.

Voedingswaarde p.p.
Energie 430 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g
Hoofdingrediënten Garnaal (61) Rode paprika (297)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.