Overige video's

Thaise soep met kip en garnalen

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verhit de kippenbouillon in een soeppan. Voeg de gesneden paksoi, gemberpoeder, de komkommerblokjes en Chinese kool toe. Kook gedurende 2 minuten.
  2. Roer de kokosmelk, taugé, garnalen, sambal oelek en het citroensap door de soep. Schep de hete soep in kommen.
  3. Verdeel de reepjes kipfilets over de kommen en strooi er koriander of peterselie op.

Wijnadvies

Als afblussende dorstlesser: Elzasser Edelzwicker of pinot blanc.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.