Overige video's

Thaise kokossoep met paddenstoelen

Deze geurige soep brengt Thailand bij jou thuis. Deze Thaise kokossoep met paddenstoelen is lekker romig en vol van smaak. Heb je soep over? Gooi niks weg, maar eet hem de volgende dag als lunch.
Voedingswaarde p.p.
Energie 345 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
12 g
Vezels 3 g
Zout 2,7 g
Print

Bereiden

  1. Kneus de stengels citroengras. Voeg samen met de laos toe aan de kokosmelk en breng aan de kook. Kook de kokosmelk circa 10 minuten op een lage stand.
  2. Voeg de bouillon, sojasaus, suiker, limoensap en rode peper toe en breng weer zachtjes aan de kook. Voeg de paddenstoelen en tofu toe en kook circa 8 minuten op een lage stand, tot de paddenstoelen net gaar zijn.
  3. Verdeel de noedels over de kommen en giet de hete bouillon erop. Laat even staan en garneer met de basilicum.
Voedingswaarde p.p.
Energie 345 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
12 g
Vezels 3 g
Zout 2,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.