Overige video's

Thaise kabeljauwburgers met gegrilde mango

4 gemiddeld lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
3 g
Vezels 4 g
Zout 1,1 g

Bereiden

  1. Steek de barbecue aan. Mix in een keukenmachine de kabeljauw met de knoflook, citroengras, limoenrasp, gember, sojasaus en bloem tot een grof mengsel. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Maak met vochtige handen 4 burgers van het vismengsel. Bestrijk de burgers met de zonnebloemolie en gril op de barbecue in circa 8 minuten rondom gaar en goudbruin.
  3. Gril tegelijkertijd de mangoparten tot er mooie grillstrepen ontstaan. Snijd de gegrilde mango in kleine blokjes, besprenkel met het limoensap en bestrooi met de koriander en een snufje zout.
  4. Serveer de mango bij de kabeljauwburgers op een hamburgerbroodje.
Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
3 g
Vezels 4 g
Zout 1,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.