Overige video's

Thaise barbecuespies met biefstuk en zalm

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
3 g
Hoofdingrediënten Zalmfilet (157)

Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de marinade.
  2. Verdeel de helft van de marinade over de biefstuk en de andere helft over de zalm. Schep goed door en laat afgedekt circa 1 uur marineren in de koelkast.
  3. Week houten spiesen in water om verbranden te voorkomen.
  4. Veeg de marinade van de blokjes vlees en vis en rijg ze om en om aan de spiesen. (3 blokjes van elk per spies).
  5. Verwarm de ovengrill of barbecue en gril de spiesen circa 4 minuten per kant.
  6. Lekker met witte rijst en een zoetzure pittige komkommersalade

Wijnadvies

Koopmanskloof Chardonnay of Bourgogne Pinot Noir.

Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
3 g
Hoofdingrediënten Zalmfilet (157)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.