Overige video's

Thais groentepasteitje met mango

4 eenvoudig brunch, lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
9 g
Hoofdingrediënten Mango (130) Limoen (325)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC.
  2. Snijd de dekseltjes los van de pasteibakjes en houd apart. Zet de bakjes op een rooster of bakplaat en verwarm circa 6 minuten in het midden van de oven.
  3. Verhit de olie in een wok en rooster hierin de amandelen. Schep ze uit de wok.
  4. Roerbak de groenten met de currypasta 2-3 minuten. Bak de mango 1 minuut mee.
  5. Schep de gembersnippers, sojasaus, de helft van de koriander, de kokosmelk en amandelen erdoor en verwarm.
  6. Vul de pasteibakjes met dit mengsel en bestrooi met de koriander. Zet de dekseltjes erop, garneer met partjes limoen en serveer direct.

Bereidingstip

Vervang de amandelen in dit recept door cashewnoten.

Neem stukjes ananas in plaats van mango.

Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
9 g
Hoofdingrediënten Mango (130) Limoen (325)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.