Overige video's

Tex-Mex tilapia met wortelsalade

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 74 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
4 g

Bereiden

  1. Kook de aardappelen met schil en zout in 20 minuten gaar.
  2. Bestrooi de vis met de Mexicaanse of cajunkruiden.
  3. Verhit de olie en bak de vis 3 minuten per kant. Meng de ingrediënten voor de wortelsalade.
  4. Schep de vis uit het bakvet. Giet eventueel het bakvet over de aardappelen en serveer ze met de tilapia. Serveer de wortelsalade ernaast.

Bereidingstip

Vervang de wortelreepjes eventueel door kant-en-klare worteljullienne.

Variatie

Vervang tilapia door pangasius of diepvries koolvis of kabeljauw.

Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 74 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.