Overige video's

Teriyaki-noedels met zalm, peultjes en broccoli

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 720 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
28 g
Vezels 8 g
Zout 2,4 g

Bereiden

  1. Bereid de mie. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  2. Verhit intussen de helft van de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de zalmblokjes in circa 2 minuten rondom goudbruin. Schep op een bord en houd apart.
  3. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak hierin de peultjes en broccoli in circa 5 minuten beetgaar. Voeg de saus en zalmblokjes toe en warm nog 2 minuten door.
  4. Serveer de mie met de groenten en zalm. Bestrooi met het sesamzaad.
Voedingswaarde p.p.
Energie 720 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
28 g
Vezels 8 g
Zout 2,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.