Overige video's

Tea bag cookies

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
6 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Maak zandkoekjesdeeg van de bloem, witte basterdsuiker en de koude boter.
  2. Bestuif het aanrechtblad met bloem en snijd theezakvormpjes uit het deeg. Maak bovenin elk koekje een gaatje.
  3. Bak ze in een voorverwarmde oven op 180°C in 15 à 20 minuten lichtbruin. Laat ze even afkoelen en smelt de chocolade au bain-marie.
  4. Doop de onderkant van de koekjes in gesmolten chocolade. Haal een mooi lintje door het gaatje.
Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
6 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.