Overige video's

Tarte Tatin van mango met kokosyoghurt

6 eenvoudig desserts, gebak
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
15 g
Vezels 6 g
Zout 1,4 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC en vet de taartvorm in.
  2. Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in dunne plakken van de pit. Leg de mangoplakjes in een cirkel op de bodem van de taartvorm. Verdeel de mangochutney erover.
  3. Leg het deeg erop en stop het aan de rand een beetje in over het fruit. Bak de taart 30-35 minuten in het midden van de oven.
  4. Rooster intussen de pistachenoten in een droge, hete koekenpan. Meng de yoghurt met de kokos.
  5. Neem de taart uit de oven en laat 5 minuten rusten. Leg een schaal omgekeerd op de vorm en keer de taart om. Bestrooi met de pistachenoten en serveer de kokosyoghurt erbij.
Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
15 g
Vezels 6 g
Zout 1,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.