Overige video's

Tarte Tatin van bosvruchten

Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Schraap het merg uit het vanillestokje. Roer de suiker met 1 eetlepel water en het vanillemerg door elkaar in een pannetje en laat de suiker op een lage stand langzaam smelten.
  2. Roer niet in de suiker, maar schud de pan af en toe tot de suikersiroop goudbruin en geurig is gekaramelliseerd. Voeg de boter toe en roer dit door de karamel. Verdeel de karamel over de bakvormpjes.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de vruchten over de karamel en leg het bladerdeeg erop. Duw de randen van het deeg naar binnen en bak de taartjes in de oven in circa 25 minuten goudbruin.
  4. Laat ze een beetje afkoelen en draai ze dan voorzichtig om op bordjes. Serveer de taartjes warm met een bol roomijs erbij.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.