Overige video's

Tarte Tatin met abrikozen en vanille

4 gemiddeld nagerecht, desserts, gebak
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Wel de abrikozen in lauwwarm water.
  2. Verwarm het sinaasappelsap met de suiker en het vanillestokje circa 10 minuten zachtjes tot een siroop. Verwijder het vanillestokje.
  3. Giet de siroop in de vormpjes. Leg de abrikozen met de bolle kant naar beneden erop.
  4. Prik de deegplakjes in met een vork. Leg ze over de abrikozen en stop de zijkanten in de vormpjes.
  5. Bak de taartjes circa 10 minuten in de oven tot het deeg goudbruin is. Keer de taartjes om.
  6. Lekker met een bolletje kaneel- of walnotenijs.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.