Overige video's

Tartaartjes met geitenkaas op rodekoolstamppot

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de aardappels met zout gaar. Verwarm de rodekool.
  2. Stamp de gare aardappels met de rodekool, sinaasappelsap en -rasp, jam, zout, peper en de helft van de koriander en houd warm.
  3. Verwarm de ovengrill. Bestrooi de tartaartjes met zout en peper. Verhit de boter, bak de tartaartjes hierin 2-3 minuten per kant en zet ze op een bakplaat.
  4. Verdeel de geitenkaas erover en bedruppel met de honing. Zet de tartaartjes onder de grill tot de kaas licht gesmolten is.
  5. Vet de kookring in of en verdeel de stamppot in 4 porties in de kookring of vul 4 bakjes (bekleed met vershoudfolie) ermee en keer om op borden. Leg de tartaar erop en bestrooi met de rest van de koriander.

Variatie

Vervang de koriander door platte peterselie. Kies in plaats van geitenkaas voor kruidenroomkaas.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.