Overige video's

Tartaartje met kaasaardappels en courgette

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
15 g

Bereiden

  1. Verhit 25 gram boter met de olijfolie en bak hierin de aardappels 10 minuten met het deksel op de pan. Schep af en toe om.
  2. Voeg de courgetteblokjes toe en bak 10 minuten verder zonder deksel.
  3. oeg de laatste 3 minuten de ui en knoflook toe en bak even mee. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Bestrooi de tartaartjes met zout en peper. Verhit de rest van de boter en bak het vlees 2 minuten per kant. Schep het uit de pan en houd even warm.
  5. Voeg de piccalilly toe aan het bakvet en roer goed door.
  6. Meng de kaas door de aardappels en courgette. Serveer de tartaartjes met de aardappels en de piccalillyjus. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Variatie

In plaats van piccalillyjus is tomatenjus ook heel lekker. Voeg 200 ml gezeefde tomaten toe aan het bakvet en breng op smaak met gedroogde Italiaanse kruiden.

Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
15 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.