Overige video's

Tartaartje met bladerdeegdekseltje

Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
9 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
  2. Steek met een glas een rondje dat iets groter is dan de tartaartjes uit het deeg en leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Versier eventueel met wat restjes deeg. Bestrijk met een beetje ei en bak ze in circa 15 minuten in de oven gaar en bruin.
  4. Dep ondertussen de tartaartjes goed droog met keukenpapier en bestrooi ze rondom met zout en peper.
  5. Verwarm het vloeibaar bakproduct op hoge stand en schroei de tartaartjes heel snel aan beide kanten dicht.
  6. Neem ze uit de pan en beleg ze met een beetje pesto en een plakje mozzarella.
  7. Leg de tartaartjes de laatste 5 minuten bij de deegdekseltjes in de oven zodat de mozzarella smelt. Schep de dekseltjes op de tartaartjes en serveer direct.

Bereidingstip

Lekker met pasta of gebakken aardappeltjes.

Wijnadvies

Op naar het Franse zuiden. Heerlijk met een sappige Corbières, Domaine Pech Tavernier of Les Barres.

Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.