Overige video's

Tartaartje met basilicumsaus en gepofte tomaat

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 760 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
22 g

Bereiden

  1. Houd enkele blaadjes basilicum apart voor de garnering. Pureer de knoflook, kaas, room en de rest van de basilicum tot een frisgroene saus. Houd deze apart.
  2. Kook de tagliatelle. Rooster de tomaatjes in de olijfolie in een hete koeken- of grillpan.
  3. Bestrooi de tartaartjes met zout en peper en bak ze circa 2 minuten per kant in de boter. Schep ze uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
  4. Voeg de bouillon toe aan het bakvet en kook iets in. Roer de basilicumsaus erdoor tot de saus lichtgebonden is.
  5. Serveer de tartaartjes met de saus, tagliatelle en gepofte tomaatjes. Garneer met basilicum.

Variatie

Neem een biefstuk in plaats van een tartaartje. Of vervang het vlees door gebakken kabeljauwfilet.

Voedingswaarde p.p.
Energie 760 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
22 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.