Overige video's

Tartaar met vijgen-mosterdsaus

Voedingswaarde p.p.
Energie 645 kcal
Koolhydraten 65 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
14 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 100°C. Kook de aardappels, giet ze af en schud ze op.
  2. Maak er met warme melk, zout, peper en nootmuskaat een luchtige puree van. Houd deze warm in de oven.
  3. Kook de doperwten. Vouw katenspek om de zijkant van de tartaartjes en bind dit rondom vast met keukengaren.
  4. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de boter. Bak de tartaartjes aan beide kanten 2-3 minuten. Schep ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.
  5. Voeg de honing, de mosterd, de vijgen, de bouillon en de kookroom toe aan het bakvet.
  6. Breng aan de kook en bind met aangelengde maïzena of allesbinder. Serveer het vlees met de saus bij de aardappelpuree en doperwten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 645 kcal
Koolhydraten 65 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
14 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.