Overige video's

Tartaar met venkel en kaastortellini

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 855 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 47 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
19 g

Bereiden

  1. Kook de venkel 5-6 minuten in water met zout. Giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  2. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Meng de Parmezaanse kaas met het paneermeel. Haal de venkelplakken eerst door het ei en daarna door het kaas- mengsel.
  4. Verhit 3 eetlepels olie en bak hierin de venkel circa 2 minuten per kant.
  5. Bestrooi de tartaartjes met zout en peper. Verhit de rest van de olie en bak hierin de tartaartjes 2-3 minuten per kant.
  6. Schep de crème fraîche door de tortellini en breng op smaak met peper.
  7. Serveer de pasta met de tartaartjes en de venkel.

Variatie

Gebruik courgette in plaats van venkel. Vervang de tartaartjes door ongepaneerde schnitzels.

Voedingswaarde p.p.
Energie 855 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 47 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
19 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.