Overige video's

Tartaar met paddenstoelentapenade en brie

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 315 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
10 g

Bereiden

  1. Verhit voor de paddenstoelentapenade 1 eetlepel van de olie en fruit hierin de sjalotjes en knoflook circa 2 minuten.
  2. Voeg de paprika toe en bak deze circa 1 minuut mee.
  3. Schep de champignons en tijm erdoor en bak nog circa 2 minuten. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Houd de tapenade warm.
  4. Verwarm de ovengrill. Bestrooi de tartaartjes met zout en versgemalen peper. Verhit de rest van de olie met de boter en bak de tartaartjes in circa 2 minuten per kant goudbruin.
  5. Leg ze naast elkaar op een bakplaat en verdeel er een dikke laag paddenstoelentapenade over. Leg de brie erop en laat deze onder de grill licht smelten.
  6. Lekker met gebakken krieltjes en (diepvries) tuin- of sperziebonen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 315 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.