Overige video's

Tartaar met gebakken aardappels en bonensla

Voedingswaarde p.p.
Energie 650 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
8 g
Print

Bereiden

  1. Kook de sperziebonen, sugarsnaps en tuinbonen 4-5 minuten.
  2. Giet ze af en spoel er koud water over.
  3. Meng de bonen en sugarsnaps met de radijs en de helft van de peterselie.
  4. Verhit de helft van de olie en bak hierin de zoete aardappelblokjes goudbruin.
  5. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  6. Scheur de slabladeren iets kleiner en verdeel de bonensalade en dressing erover.
  7. Bestrooi de tartaartjes met zout en peper.
  8. Verhit de rest van de olie en bak hierin de tartaartjes circa 2 minuten per kant.
  9. Bestrooi de salade met de Parmezaanse kaas en serveer met de zoete aardappels en tartaar.

Bereidingstip

Voeg aan de salade 2 fijngewreven ansjovisfilets toe.

Neem blokjes feta in plaats van Parmezaanse kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 650 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.