Overige video's

Tagliatelle met zalm, tomaat en basilicum-roomsaus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 780 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
15 g

Bereiden

  1. Kook de tagliatelle beetgaar. Verwarm intussen de crème fraîche met zalm, tomaat en pesto.
  2. Schep eerst de uitgelekte pasta door deze saus en daarna de kerstomaatjes.
  3. Lekker met een groene salade.

Variatie

Vervang zalm eens door tonijn. Neem in plaats van groene pesto rode pesto of tapenade. Vervang 100 ml crème fraîche door kruidenroomkaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 780 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
15 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.