Overige video's

Tagliatelle met verse tomaat, spek en basilicum

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 465 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
5 g

Bereiden

  1. Verwarm de olie en bak het spek en de ui op middelhoge stand in circa 5 minuten lichtbruin.
  2. Voeg de tomatenpuree en de tomatenblokjes toe en bak nog 5 minuten op lage stand mee tot de saus gaat binden.
  3. Breng de saus eventueel op smaak met zout en peper.
  4. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout beetgaar.
  5. Giet af en schep samen met de basilicum door de saus.

Wijnadvies

Bij dit pastagerecht ontkomen we natuurlijk niet aan Italiaans wit, dat spreekt. Kies voor Villa Mondi Soave of Verdicchio dei Castelli di Jesi Terrazzano.

Voedingswaarde p.p.
Energie 465 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.