Overige video's

Tagliatelle met venkel, garnalen en dille

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
15 g
Vezels 5 g
Zout 0,4 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit de boter en bak hierin de ui en venkel circa 10 minuten op middelhoge stand.
  2. Voeg de garnalen en de room toe en verwarm al roerend. Roer de citroenrasp en de helft van de dille erdoor.
  3. Giet de pasta af en vang wat kookwater op. Schep de tagliatelle met 4 eetlepels van het kookwater door de saus en verwarm circa 3 minuten.
  4. Verdeel de pasta over borden en bestrooi met de rest van de dille.

Bereidingstip

Vervang de garnalen in dit recept door 2 blikjes krabvlees.

Wijnadvies

Lekker met Italiaans wit, zoals soave en verdicchio.

Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
15 g
Vezels 5 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.