Overige video's

Tagliatelle met tuinbonen en pancetta

Tagliatelle met pancetta is altijd goed. Toch wat groen bij dit gerecht serveren? Ga dan voor dubbel gedopte tuinbonen. Een lekker recept voor doordeweeks, eet smakelijk!
Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
14 g
Vezels 8 g
Zout 1,6 g
Print

Bereiden

  1. Kook de tuinbonen 5 minuten, giet ze af, bewaar wat kookvocht en spoel koud water over de bonen. Kook de tagliatelle beetgaar.
  2. Pureer de helft van de gare tuinbonen met 1 eetlepel kookvocht. Rooster de pancetta in een droge, hete koekenpan.
  3. Schep de tagliatelle om met de tuinbonenpuree, kookroom, tijm, zout, peper, de hele tuinbonen en de helft van de Parmezaanse kaas. Verkruimel de pancetta erover en bestrooi met de rest van de kaas. Besprenkel met olijfolie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
14 g
Vezels 8 g
Zout 1,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.