Overige video's

Tagliatelle met tuinbonen en olijven
Tagliatelle met tuinbonen en olijven
(0)

Tagliatelle met tuinbonen en olijven

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
4 g

Bereiden

  1. Kook de tuinbonen 5 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Verhit de olijfolie en bak hierin de rode ui en peper kort. Bak de plakjes chorizo even mee.
  3. Blus af met de bouillon, voeg de tuinbonen toe en stoof met deksel 5 minuten.
  4. Kook intussen de tagliatelle met zout in circa 8 minuten beetgaar.
  5. Giet de pasta af, schep het bonenmengsel erdoor en serveer het gerecht bestrooid met eventueel gehalveerde olijven en de peterselie.

Wijnadvies

Het groene en knapperige van de tuinbonen combineert met de groene, knapperige wijn van de sauvignon blanc. Jean Sablenay, Danie de Wet, Berg Schaduw of Indomita bijvoorbeeld. Wat wijn betreft ook in Italiaanse sferen blijven? Dan de Soave van Villa Mondi.

Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.