Overige video's

Tagliatelle met surimi en rucola

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
2 g

Bereiden

  1. Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wok of hapjespan. Fruit hierin de bosui en schep de surimi en rode peper erdoor.
  2. Rooster de tomaten in de rest van de olijfolie en bestrooi met zout en versgemalen peper.
  3. Giet de tagliatelle af en schep deze met de rucola door het surimimengsel. Verwarm tot de rucola slinkt.
  4. Serveer met de tomaatjes erop.
Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.