Overige video's

Tagliatelle met rivierkreeftjes

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
15 g
Vezels 3 g
Zout 1 g
Hoofdingrediënten Tagliatelle (60) Garnaal (63)

Bereiden

  1. Kook de tagliatelle beetgaar.
  2. Verhit intussen de olijfolie en bak hierin de sjalotten glazig.
  3. Voeg de slagroom en witte wijn toe en breng aan de kook.
  4. Zet de warmtebron op middelhoge stand, voeg citroenrasp, -sap en de kappertjes toe en breng op smaak met zout en peper.
  5. Voeg de rivierkreeftjes toe en warm kort mee.
  6. Giet de tagliatelle af en schep door de saus.
  7. Warm nog circa 3 minuten door en bestrooi met de peterselie.

Bereidingstip

Vervang de wijn eventueel door een scheutje bouillon.

Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
15 g
Vezels 3 g
Zout 1 g
Hoofdingrediënten Tagliatelle (60) Garnaal (63)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.