Overige video's

Tagliatelle met rauwe ham, radicchio en blauwe kaas

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 870 kcal
Koolhydraten 88 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
13 g

Bereiden

  1. Verhit 3 eetlepels olie en fruit hierin de sjalotjes circa 3 minuten.
  2. Meng de hamreepjes erdoor en bak ze 1-2 minuten mee. Kook de tagliatelle.
  3. Schep de radicchio door de sjalotjes met ham.
  4. Voeg de gorgonzola toe en laat de kaas smelten.
  5. Schep de tomaten en de tagliatelle erdoor en verwarm circa 2 minuten.
  6. Besprenkel de pasta met de rest van de olie en maal er een beetje peper over.

Variatie

Vervang radicchio door reepjes witlof of ijsbergsla. Neem gehalveerde cherry-/ kerstomaatjes in plaats van gedroogde tomaten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 870 kcal
Koolhydraten 88 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
13 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.