Overige video's

Tagliatelle met pompoen en pancetta
Tagliatelle met pompoen en pancetta
(0)

Tagliatelle met pompoen en pancetta

Niet alleen leuk om uit te hollen voor Halloween, kook eens wat vaker met pompoen! Probeer deze pasta met pompoen en pancetta eens. Staat zo op tafel!
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 645 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
8 g
Vezels 5 g
Zout 2,5 g

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en bak hierin de pancetta, ui en de rozemarijn 2-3 minuten. Snijd de pompoen in parten, verwijder de pitten en draden en snijd het vruchtvlees in blokjes. Voeg de pompoenblokjes en groentebouillon toe en kook onafgedekt circa 20 minuten, tot de pompoen gaar is.
  2. Kook intussen de tagliatelle beetgaar, giet af en vang wat kookvocht op. Schep de pasta door de pompoensaus. Breng op smaak met zout en peper en voeg indien nodig nog wat kookvocht toe. Roer een derde van de Parmezaanse kaas erdoor. Verdeel over borden of kommen en bestrooi met de rest van de kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 645 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
8 g
Vezels 5 g
Zout 2,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.