Overige video's

Tagliatelle 
met paddenstoelentapenade en ricotta

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 515 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
7 g
Vezels 5 g
Zout 0,3 g

Bereiden

  1. Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit intussen de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin de paddenstoelen, knoflook, tijm en azijn circa 5 minuten.
  2. Maal vervolgens tweederde van het mengsel grof in een keukenmachine. Voeg de helft van de ricotta toe, roer goed door en breng op smaak met zout en peper.
  3. Roer de paddenstoelentapenade door de tagliatelle en warm nog even door. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken.
  4. Schep de tagliatelle op borden en verdeel de rest van de paddenstoelen en ricotta erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 515 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
7 g
Vezels 5 g
Zout 0,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.