Overige video's

Tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 955 kcal
Koolhydraten 87 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
21 g

Bereiden

  1. kook de tagliatelle beetgaar.
  2. Verwarm de kookroom en smelt hierin al roerend de gorgonzola. Houd enkele walnoten apart voor garnering en hak de overige walnoten grof. Schep de gehakte walnoten en mango door het roommengsel en verwarm zonder te koken.
  3. Schep de helft van de peterselie door de saus. Breng op smaak met worcestershiresaus, zout en versgemalen peper.
  4. Serveer de saus over de tagliatelle en bestrooi met de rest van de peterselie en walnoten.

Variatie

Vervang de mango door perzikschijfjes uit blik. Maak de saus eventueel pittiger en neem roquefort in plaats van gorgonzola

Voedingswaarde p.p.
Energie 955 kcal
Koolhydraten 87 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
21 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.