Overige video's

Tagliatelle met gerookte zalm en dillesaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 66 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
9 g

Bereiden

  1. Verwarm de reepjes citroenschil of -rasp met de kookroom, visbouillon en 1 eetlepel dille. Laat 10 minuten tegen de kook aan trekken. Zeef de saus en laat inkoken tot deze wat dikker is.
  2. Kook intussen de tagliatelle in water met zout. Giet de pasta af en laat goed uitlekken.
  3. Schep de saus en 3/4 van de zalm door de pasta. Maal er peper over. Garneer met de rest van de zalm en de dille.

Bereidingstip

Schep samen met de zalm 1/2 kleine komkommer, in miniblokjes, door de pasta.

Variatie

Vervang de citroen in de dillesaus door sinaasappel. Voeg de geraspte schil van 1 schoongeboende sinaasappel en 1 eetlepel sinaasappelsap toe aan 250 ml kookroom, 100 ml visbouillon of witte wijn en meng er 1 eetlepel gehakte verse dille door.

Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 66 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.