Overige video's

Tagliatelle met courgette, tomaat en mozzarella

4 gemiddeld voorgerecht, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
5 g

Bereiden

  1. Kruis de vleestomaten in, leg ze even in heet water, pel ze en snijd ze in blokjes. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan. Roerbak de courgettes in 4 minuten.
  3. Voeg de tomaten en knoflook toe en bak ze even mee. Giet de tagliatelle af en laat goed uitlekken.
  4. Schep de uitjes, mozzarella, pesto en tagliatelle door de courgettes en tomaten.
  5. Lekker met een groene salade.

Bereidingstip

Schep 1 eetlepel gehakte olijven door dit gerecht.

Variatie

Vervang tagliatelle eens door spaghetti of ravioli met kaas of spinazie.

Wijnadvies

Op zijn Italiaans als voorafje geserveerd vraagt dit zonnige gerecht om een frisse maar volle witte of roséwijn. Als hoofdgerecht zal het ook met een frisse rode Italiaan combineren.

Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.