Overige video's

Tagliatelle met courgette en peterseliepesto

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 900 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
59 g
6 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar en giet af.
  2. Pureer voor de peterseliepesto de peterselie met de walnoten, knoflook, rode peper, 50 gram van de pecorino en 2 eetlepels citroensap. Voeg een scheutje olijfolie toe.
  3. Verhit de rest van de olijfolie en bak hierin de courgetteblokjes 2-3 minuten. Schep de courgette, citroenrasp en peterseliepesto door de pasta. Bestrooi met de rest van de kaas.
  4. Lekker met een tomatensalade.

Bereidingstip

Vervang de pecorino in dit recept door Parmezaanse kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 900 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
59 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

James 17-12-2017
Een verrassend lekker recept. Gezocht op een pasta zonder tomaat. De knoflook laten wij er de volgende keer uit, maar met is het ook niet verkeerd. Gaan we zeker nog een keer eten/maken!