Overige video's

Tagliatelle met citroenricotta, rauwe ham en eiermimosa

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 765 kcal
Koolhydraten 84 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
12 g

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak hierin de courgetteblokjes met de Italiaanse kruiden en ham. Kook de tagliatelle beetgaar.
  2. Rasp de schil van 1/2 citroen en pers de andere helft uit. Schep citroenrasp en -sap door de ricotta en breng op smaak met zout en peper.
  3. Schep de courgetteblokjes, hamreepjes en ricotta door de tagliatelle.
  4. Hak de eieren fijn en meng met de Parmezaanse kaas en peterselie. Bestrooi de pasta met deze eiermimosa.

Bereidingstip

Vervang de Italiaanse kruiden door pesto.

Laat de ham weg voor een vegetarische pasta.

Voedingswaarde p.p.
Energie 765 kcal
Koolhydraten 84 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
12 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.