Overige video's

Tagliatelle met bospeen en geitenkaas

Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 89 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
11 g
Vezels 6 g
Zout 0,9 g
Print

Bereiden

  1. Kook de helft van de bospeen in 10-12 minuten beetgaar. Schaaf de rest van de wortels in dunne linten of plakjes.
  2. Kook de tagliatelle beetgaar. Voeg de laatste 3 minuten van de kooktijd de geschaafde bospeen toe.
  3. Giet de apart gekookte bospeen af en stoof deze 2-3 minuten met de honing en tijm. Verhit een scheut olijfolie en voeg de citroenrasp toe.
  4. Giet de tagliatelle met wortel af en schep deze met het citroensap door de olijfolie. Bestrooi de pasta met de rucola, basilicum en geitenkaas. Leg de gestoofde bospeen erop.

Bereidingstip

Vervang de geitenkaas in dit recept door feta.

Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 89 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
11 g
Vezels 6 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.