Overige video's

Tagliatelle met bloemkool en salie

Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
7 g
Vezels 6 g
Zout 3,2 g
Print

Bereiden

  1. Kook de bloemkoolroosjes in de bouillon in 3-4 minuten beetgaar. Giet ze af en vang de bouillon op. Kook de tagliatelle in de bouillon.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook. Houd de helft van de bloemkoolroosjes apart. Pureer de rest van de bloemkool met de ui, knoflook, kookroom, een scheutje bouillon, nootmuskaat en peper.
  3. Verhit de rest van de olie en bak hierin de tomaatjes en salie. Schep de saus en bloemkool door de tagliatelle.
  4. Verdeel de tomaatjes en salie erover en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Bereidingstip

Vervang de salie in dit recept door basilicum.

Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
7 g
Vezels 6 g
Zout 3,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.