Overige video's

Tagliatelle met bietjes en ricotta

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 65 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
8 g
Vezels 7 g
Zout 0,5 g

Bereiden

  1. Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit 3 eetlepels olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui 3-4 minuten. Bak de bietjes 2-3 minuten mee.
  2. Schep de rozemarijn, de helft van de ricotta, de tagliatelle en rucola erdoor. Warm even door en met de rest van de ricotta. Besprenkel de pasta met de rest van de olijfolie en serveer direct.

Bereidingstip

Vervang de ricotta in dit recept door gorgonzola.

Neem tijm in plaats van rozemarijn.

Wijnadvies

Bij deze tagliatelle drink je een licht gekoelde rode Mastio della Loggia Bardolino.

Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 65 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
8 g
Vezels 7 g
Zout 0,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Mirte 02-11-2017
Erg lekker, snel en makkelijk te maken: een aanrader.