Overige video's

Tagliatelle met avocadosaus en gerookte zalm

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 740 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
8 g

Bereiden

  1. Kook de tagliatelle.
  2. Maal het vruchtvlees van de avocado's fijn in een keukenmachine en voeg de Parmezaanse kaas, basilicum, knoflook, de helft van het citroensap en de helft van de citroenrasp toe.
  3. Maal tot een glad mengsel en voeg de olie toe.
  4. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Giet de pasta af (bewaar een beetje kookvocht) en giet terug in de warme pan.
  6. Roer de avocadosaus door de tagliatelle.
  7. Voeg eventueel wat van het kookvocht toe om het geheel romiger te maken.
  8. Voeg in kleine porties de spinazie toe en laat deze slinken door de warme pasta.
  9. Schep de gerookte zalm, bosui en citroenrasp erdoor.
  10. Breng eventueel op smaak met extra citroensap, basilicum en Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 740 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.