Overige video's

Tagliatelle met arrabiatasaus van ansjovis, knoflook en rode peper

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Breng een grote pan water met wat zout aan de kook.
  2. Verwarm de olijfolie en laat de ansjovis en knoflook hierin zachtjes smelten zonder bruin te worden.
  3. Voeg de pepertjes en de tomatenblokjes toe en laat de saus circa 5 minuten pruttelen tot ze wat dikker is. Breng de saus indien nodig op smaak met zout.
  4. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  5. Neem de pepertjes uit de saus en schep de saus met de peterselie door de pasta.
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.