Overige video's

Tagliatelle con Pesto Rosso, pollo e rucola

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Breng een pan water aan de kook en bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit intussen de olie in een hapjespan en bak de kipfilet lichtbruin en gaar. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit een droge, hete koekenpan en rooster de pijnboompitten lichtbruin. Doe ze op een bord.
  4. Schep de pesto en daarna de kip door de pasta. Garneer de pasta met de pijnboompitten en rucola.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.