Overige video's

Tagliata

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 45 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
10 g

Bereiden

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan goudbruin en houd apart.
  2. Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrijk ze dun met olijfolie.
  3. Meng de rest van de olijfolie met de balsamicoazijn, knoflook, (zee)zout en peper tot een dressing.
  4. Verhit een grillpan en rooster hierin de biefstukken 2-3 minuten per kant. Laat het vlees circa 2 minuten rusten onder aluminiumfolie. Verwarm de dressing tot lauwwarm.
  5. Verdeel de rucola en tomatenreepjes over borden. Snijd de biefstukken in reepjes. Haal de reepjes vlees door de lauwwarme dressing en meng ze met de rucola.
  6. Schaaf de kaas in snippers en verdeel met de pijnboompitten over het vlees.
Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 45 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.