Overige video's

Tacohoorntjes met guacamole

Dit is je nieuwe snackfavoriet: tacohoorntjes met guacamole. Maak dit recept voor een Mexicaans feestje, snackavond of met leftover wraps. Een lekker recept voor een heerlijk hapje!
Voedingswaarde p.p.
Energie 255 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
2 g
Vezels 3 g
Zout 0,8 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de olie met de tacokruiden en een snuf zout. Bestrijk de wraps rondom met de kruidenolie en rol op tot hoorntjes. Bind vast met een stukje keukengaren en leg op de bakplaat. Bak de hoorntjes in de oven in 8-10 minuten goudbruin en knapperig. Keer halverwege.
  2. Schep intussen het vruchtvlees uit de avocado's en prak fijn tot een puree. Meng de tomatenblokjes, rode ui en limoensap erdoor en breng op smaak met zout. Schep deze guacamole in de hoorntjes, zet eventueel in kleine glaasjes en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 255 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
2 g
Vezels 3 g
Zout 0,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.