Overige video's

Tacobakjes met snijbonensalade

8 eenvoudig voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de bonen in circa 6 minuten gaar. Voeg na circa 3 minuten de doperwten toe. Neem de pan van de warmtebron.
  2. Voeg de mais toe, giet af en spoel onder koud water. Klop een dressing van 3 eetlepels van de olie, de azijn en de ui. Breng op smaak met zout en peper en meng door de bonen.
  3. Verwarm de oven voor op 180°C. Bevochtig de tortilla's met wat water en steek er 8 rondjes van circa 8 cm Ø uit (de restjes kun je gebruiken voor de homemade tacochips).
  4. Bestrijk ze dun met olie en druk ze in de holtes van de muffinvorm. Bak de tacobakjes in de oven goudbruin en laat ze helemaal afkoelen.
  5. Bestrijk de bodem met een beetje roomkaas en vul met de bonensalade. Garneer met plakjes radijs.

Wijnadvies

Kies bij deze wraphapjes Spaanse wijnen, zoals Nava Rueda en Rosé Vega Libre voor de drinkers van wit. Roodliefhebbers gaan voor Finca Delabarca.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.