Overige video's

Tabouleh met gegrilde citroenzalm
Tabouleh met gegrilde citroenzalm
(17)

Tabouleh met gegrilde citroenzalm

Het ultieme gerecht voor de zomer: tabouleh met zalm! Een makkelijk gerecht om te maken en je hebt toch iets bijzonders op je bord.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
5 g
Vezels 3 g
Zout 0,3 g

Bereiden

  1. Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers ½ citroen uit. Schep de tomaat en komkommer door de gare bulgur. Roer de groene kruiden, bosui, 2 eetlepels olijfolie en het citroensap erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de andere helft van de citroen in dunne plakjes.
  2. Verhit de overige olijfolie in de grillpan en gril hierin de citroenplakken aan beide kanten goudbruin. Gril vervolgens de zalm in circa 8 minuten aan beide kanten gaar. Serveer de zalm met de gegrilde citroen en tabouleh.

Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
5 g
Vezels 3 g
Zout 0,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.