Overige video's

Taartjes met koffiemousse en gember

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
11 g
Print

Bereiden

  1. Meng de koffie en kaneel met de slagroom.
  2. Klop deze slagroom vervolgens met de suiker stijf en zet in de koelkast.
  3. Smelt de chocolade met de gember au bain-marie en laat al roerend afkoelen.
  4. Klop het eiwit met een snufje zout stijf in een brandschone kom.
  5. Schep eerst de chocolade en dan het eiwit voorzichtig door de slagroom.
  6. Schep de mousse in de gebakschelpjes en laat nog circa 30 minuten opstijven.
  7. Bestrooi de taartjes eventueel met wat poedersuiker of geraspte chocolade.

Bereidingstip

Je kunt de mousse ook als dessert in een kopje serveren met een toefje slagroom en een langwerpig koekje als lepel.

Wijnadvies

Gonzalez cream sherry

Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.