Overige video's

Taart met camembert en port

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
7 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de boter en fruit de uiringen op lage stand tot ze lichtbruin zijn.
  2. Voeg de port en suiker toe en laat al roerende inkoken tot de uien stroperig zijn. Breng op smaak met zout en peper. Laat afkoelen.
  3. Verwarm de oven voor op 180°C. Bestuif de taartvorm met wat bloem. Bekleed de vorm met het deeg en druk alle naden goed dicht. Prik met een vork gaatjes in de bodem.
  4. Verdeel de uien over de deegbodem en leg hierop de plakken camembert. Verdeel de walnoten en tijm erover en bak de taart in circa 20 minuten gaar en bruin.
  5. Lekker met een groene salade met druiven en bleekselderij.

Wijnadvies

Tijd om de Tawny van Sealord te laten aanmeren…

Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
7 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.