Overige video's

Syllabub met kaneel

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
19 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Meng 100 ml witte wijn of 80 ml witte wijn en 20 ml cognac, vieux of sinaasappellikeur met 4 eetlepels witte basterdsuiker en 1/2 theelepel kaneelpoeder. Roer tot de suiker is opgelost.
  2. Giet er al kloppend met de mixer 300 ml ongeklopte slagroom in een straaltje bij. Klop het mengsel op lage snelheid tot het dik is en in zachte pieken blijft staan.
  3. Schep de syllabub in 4 glazen en zet ze tot gebruik in de koelkast.
  4. Garneer met geroosterde pecan- of pistachenootjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
19 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.